category big

Húsmentes hétfő hírlevél - 2017 - szeptember

  • szerda, 06 szeptember 2017 02:00

 

 

Auchan 5 696x423 Mit tehetsz Te a környezetért? - vándorkiállítás Budaörsön

2017. augusztus 31. és szeptember 15. között vándorkiállításon várunk a budaörsi Városháza aulájában Mit tehetsz Te a környezetért címmel. A kiállítás szept. 15. után egyrészt az Auchan áruházban, másrészt a helyi iskolákban is az év végéig látható lesz a Föld Napja Alapítvány Fenntartható Budaörsért - ültess fát és versenyezz klímabarát étrenddel c. programjának keretében. A Budaörsi Napló beszámolója a megnyitóról.

Tovább

 

  


tulfogyaszt Mától már a jövőt éljük föl

Lassítsunk, mert már nem tud lépést tartani velünk a Föld. Az emberiség alig több mint 7 hónap alatt elhasználta a Föld egy évre elegendő erőforrásait. Mától a jövőnket éljük föl: úgy élünk, mintha 1,7 Földünk lenne. Föld csak egy van.

 Tovább

 

 

 


nozacsko m Négy év börtön játhat egy nejlonzacskóért - Kenyában

A világ egyik legszigorúbb nejlonzacskós szabályozása szerint a zacskók árusítása, gyártása és használata is 38 ezer dolláros bírsággal, vagy akár 4 év börtönnel büntethető Kenyában. Bár júliusban van a zacskómentes világnap, de ne csak a világnapon, hanem lehetőleg minden nap mondjunk nemet a nejlonzacskókra, mert már az ívóvízünkben is ott van!

Tovább