category big

Húsmentes hétfő hírlevél - 2017 - november

  • szerda, 01 november 2017 01:00

 

 

8fcs Idén is Magyar Fenntarthatósági Csúcs - várunk

2017. november 15-én (szerda) szakmai partnerként is várunk a 8. Magyar Fenntarthatósági Csúcson. A Piac&Profit idei rendezvényének fókuszában az esélyegyenlőség globális és magyarországi problémája áll. A rohamléptekre váltott klímaváltozás és a kimerülő természeti erőforrásokért dúló harcok miatt egyre több a krízishelyzet. Tehetünk ellene? Magyar Fenntarthatósági Csúcs - a felelősen gondolkodók és cselekvők éves találkozója. Várunk idén is!

Tovább

 


kakaobab afrika 5 trendi étel, ami tönkreteszi a világot

Mi az, amit mértékkel fogyaszt egy tudatosan étkező? Húst, hisz a húsgyártás köztudottan súlyosan megterheli a környezetet, sőt az egészséget is. Eszik viszont sokféle zöldséget, gyümölcsöt, de ha igazán figyel étrendjének környezeti hatására, akkor inkább helyit választ, azt, ami épp terem. Tripla haszon!

 Tovább

 

 


toklekvar Tök az adu - szezonja van

Nem csak sütve jó! Levesnek, tésztára, köretnek, krémnek, lekvárnak... Ez utóbbinak télen át bármikor érdemes nekilátni - pillanatok alatt kész néhány üvegnyi pikáns édes kenyérre való. L. még tökös tészta, narancsos tökkrémleves, tökköret, tökös csicseri, tökkrém sokféleképpen, tök édes

Tovább