category big

Csatlakozz!

Célunk, hogy a húsmentes hétfő ugyanolyan sok embert megszólító mozgalom legyen hazánkban, mint amilyenné a Föld napja (április 22.) vált mára. Ha az ország fele csatlakozik a húsmentes hétfőhöz, akkor évente 5 millió tonnával kevesebb szén-dioxid jut a légkörbe, és kevesebbet kell költenünk az egészségügyre.

Ha hetente egyszer nem eszünk húst (pontosabban semmilyen állati eredetű terméket), máris évi 100 kg-mal kevesebb éghajlatot károsító szén-dioxid kerül a légkörbe. Ha egy négytagú család dönt így, az már 400 kg, ha egy nagyobb intézmény menzája, az már tonnában mérhető szén-dioxid-csökkenés – azaz kisebb lesz a család, az ország szénlábnyoma. Késsel-villával sokat tehetsz.

Légy a húsmentes hétfő klub tagja! A csatlakozók között havonta kisorsoljuk Hétköznapi kalauz és A világ helyzete 2011 c. könyvünk 1-1 példányát.


Jelölje be, ha szeretne hírlevelet kapni!

Hírlevél feliratkozási feltételek

  • Jelen használati feltételek elfogadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Föld Napja Alapítvány húsmentes hétfő oldala az Ön e-mail címét saját hírlevél kiküldésére felhasználja.
  • Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük, és leiratkozás esetén azonnal töröljük! Harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki.
  • A feliratkozó kijelenti, hogy a hírleveleket Ő kéri, valamint vállalja, hogy a hírlevelet nem helyezi el spam-listákon. Ha a felhasználó a megrendelt hírlevelet lemondás helyett un. spamlistára helyezi, és ezzel a hírlevél kibocsátójának kárt okoz, úgy a kibocsátó fenntartja magának a jogot, hogy a mindenkori törvények előírásait figyelembe véve polgári pert kezdeményezzen a rosszindulatúan kárt okozóval szemben.
  • Amennyiben a későbbiek folyamán úgy dönt, hogy nem kívánja tovább kapni a hírlevelet, minden hírlevél alján talál egy leiratkozási linket, amelyre kattintva lemondhatja a feliratkozást.
  • A felhasználó a hírlevél lemondása okán a kibocsátó részéről hátrányos megkülönböztetésben nem részesül.
  • A kibocsátó nem marasztalható el, ha a hírlevélre feliratkozás a regisztrált előfizetőtől függetlenül, harmadik személy közreműködésével valósult meg.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com